دیدار حزب اعتدال و توسعه فارس با مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری

تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۳:۲۵
Share/Save/Bookmark
دکتر طیبی‌پور، مسئول کانون پزشکان حزب با تاکید بر لزوم ارتباط بین حزب اعتدال و توسعه با دستگاه‌های دولتی گفت: «خط مشی حزب اعتدال و توسعه تعامل و هم‌افزایی با دستگاه‌های دولتی برای کمک به تحقق شعارهایی دولت است».
دیدار حزب اعتدال و توسعه فارس با مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری
 
نشست هم اندیشی مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری فارس با جمعی از مسئولان کانون‌های حزب اعتدال و توسعه استان فارس برگزار شد.

در این نشست که در راستای تعامل و هم‌افزایی با دستگاه‌های دولتی به‌منظور برقراری اعتدال به عنوان شعار اصلی حزب 23 مردادماه سالجاری برگزار شد؛ مدیر کل امور روستایی و شوراهای استان فارس به تشریح مسایل روز عشایر و روستاها در استان پرداخت و ارزش همه فعالیت‌ها را در خدمت به مردم دانست.

 پاک فطرت با تاکید بر پتانسیل‌های فراوان گردشگری در استان پیشنهاد داد جلسات تخصصی حزب با حضور کارشناسان آن دفتر در آینده تداوم یابد.

در این نشست دکتر طیبی‌پور، مسئول کانون پزشکان حزب با تاکید بر لزوم ارتباط بین حزب اعتدال و توسعه با دستگاه‌های دولتی گفت: «خط مشی حزب اعتدال و توسعه تعامل و هم‌افزایی با دستگاه‌های دولتی برای کمک به تحقق شعارهایی دولت  است».

همچنین رئیس سازمان زنان حزب در استان فارس با ارائه یک برنامه عملیاتی چهارماهه (مرداد، شهریور، مهر و آبان‌ماه 97)، اظهار کرد: «بانوان نقش اثرگذاری در جهت تحقق توسعه و پیشرفت جامعه دارند و با گفتمان اعتدالی، در فعالیتهای مختلف نیز اثرگذاری خود را نشان داده‌اند». 

فاطمه تاک ادامه داد: «حزب اعتدال و توسعه با تاکید بر ماموریت و وظیفه ذاتی و متکی بر بازوان اجرایی خود با نقشه راه دبیر محترم برنامه‌های عملیاتی را تدوین، تبیین و اجرا می‌کند».

در ادامه دکتر افسانه فرخی عضو سازمان زنان حزب در فارس و فعال محیط زیست در زمینه محیط زیست روستایی، عدم دفع مناسب زباله، نبود تاسیسات فاضلاب، خشکاندن تالاب‌ها و گسترش کانونهای داخلی گرد و غبار، نفوذ سموم و کودهای شیمیایی به آب و خاک و ... توضیحاتی را ارائه  داد و افزود: «راهکار حل این معضلات توجه به رویکرد نرم و اصلاح فرهنگ است».

نجمه عباسی کارشناس ارشد صنعت فرش و عضو سازمان زنان حزب در استان فارس نیز به آموزش هنر قالیبافی در مناطق روستایی اشاره کرد و گفت: «نسل جوان تمایل کمتری به ادامه این هنر ایرانی داشته در حالی که کشورهای رقیب فرش ایرانی و قشقایی را با نام ایران تولید و به بازار جهانی صادر می‌کنند».

 وی با ارائه راهکارهایی در این حوزه افزود: «آموزش قالیبافی خود زمینه‌ساز کارآفرینی است و از مهاجرت جلوگیری می‌کند». 

اعظم عباسی کارشناس ارشد صنایع غذایی و عضو سازمان زنان نیز پیشنهاد جشنواره غذاهای سنتی روستایی با همکاری حزب را در این جلسه ارائه  داد.

میترا منصوری عضو کانون ایلات و عشایر استان فارس نیز در این نشست به طرح مشکلات بانوان اقوام ساکن در فارس پرداخت و سپس توانمندی‌های آنها در حوزه‌های مختلف را بیان نمود.

در ادامه شیرین هاشم‌پور عضو حزب در شهرستان داراب نیز گزارش مفصلی از فعالیت‌های کارگروه‌های اجتماعی، فرهنگی، کارافرینی و اشتغالزایی که در شهرستان داراب و روستاهای وابسته آن شکل گرفته‌اند، ارایه کرد.
 
کد مطلب: 104