در گردهمایی توجیهی اعضا و هواداران جدید حزب در استان تهران عنوان شد
بانک: زمینه پیاده سازی اعتدال به عنوان یک گفتمان اجتماعی فراهم است
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۰۴:۰۶
در انتخابات که مقطعی مهم و تاثیرگذار است باید به دنبال افرادی باشیم که دارای فکر و اندیشه بوده و به دنبال حل مشکلات جامعه باشد. باید نمایندگانی در مجلس حضور داشته باشند که دلسوز، انقلابی و اهل علم و دانش باشند.
مرتضی بانک عضو شورای مرکزی و رییس هیات اجرایی حزب اعتدال و توسعه
مرتضی بانک به جایگاه و فعالیت احزاب و تاثیرگذاری آن در فرایندهای اجتماعی و سیاسی و همچنین توسعه کشور اشاره کرد و افزود: با گسترش دموکراسی در جهان، عامل پایداری و موفقیت آن توسط احزاب و تشکل ها رقم زده شد و همواره احزاب به عنوان یک اصل پذیرفته شده و تاثیرگذار برای عوام مطرح بوده اند.
به گزارش واحد اطلاع رسانی و تبلیغات استان تهران، وی در گردهمایی توجیهی حزب اعتدال و توسعه در تهران با تاکید بر اینکه پس از انقلاب اسلامی حرکت دموکراسی در جامعه ما شکل مناسبی به خود گرفت گفت: در جامعه ایران و به ویژه پس از انقلاب اسلامی حرکت دموکراسی خواهانه شکل مناسب تری به خود گرفت و با وجود مشکلات و محدودیت های موجود، به دلیل گرایشات عمیق موجود و همچنین فرهنگ و دانش جامعه این حرکت با علاقه بیشتری از سوی مردم پیگیری شد.
بانک افزود: همواره خواست اجتماعی توانسته است خود را بر محدودیت های موجود تحمیل کند؛ چنانکه در انتخابات 92 نیز مشاهده کردیم خواست اجتماعی، خود را بر بسیاری از موارد دیگر تحمیل کرد.
این عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه به اینکه در دو سوی سپهر سیاسی ایران، یک طرف محافظه کارانه و طرف دیگر اصلاح طلبانه حضور دارند، اظهار کرد: در میان این دو سو، مجموعه ای نیز وجود دارد که به هیچ وجه به حرکت های افراط گرایانه و تندروی علاقه ای ندارد. حزب اعتدال و توسعه مبلغ، مبین و ادامه دهنده این حرکت است.
این فعال سیاسی با انتقاد از عملکرد دولت قبل گفت: در هشت سال قبل به جای ایجاد ظرفیت های جدید، ظرفیت های موجود نیز تخریب شدند.
وی خاطرنشان کرد: امروز جامعه به تفکراتی نیاز دارد تا علاوه بر استفاده مطلوب و بهینه از ظرفیت های موجود به ایجاد ظرفیت های جدید بپردازد. احزاب نیز در این رابطه باید تلاش کنند که با ایجاد ظرفیت های نو در خود و جامعه، اقداماتی انجام دهند که توسعه کشور موفق شود.
بانک، تحول گرایی و تحول خواهی و استفاده از قدرت اعتماد سازی را از دیگر ملزومات فعالیت حزبی در کشور دانست و گفت: تحول گرایی و تحول خواهی از جمله عناصر اصلی یک حرکت حزبی و تشکیلاتی در کشور است.
این فعال سیاسی با اشاره به برگزاری انتخابات های مجلس خبرگان رهبری و شورای اسلامی در اسفندماه افزود: در انتخابات که مقطعی مهم و تاثیرگذار است باید به دنبال افرادی باشیم که دارای فکر و اندیشه بوده و به دنبال حل مشکلات جامعه باشد. باید نمایندگانی در مجلس حضور داشته باشند که دلسوز، انقلابی و اهل علم و دانش باشند.
این عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه با بیان اینکه فعالیت حزبی به معنای داشتن تفکر سیاسی است، بر سیاسی بودن فعالیت حزب اعتدال و توسعه تاکید کرد و گفت: حزب اعتدال و توسعه فعالیت سیاسی خود را همچون تاریخ 17 ساله اش، بر اساس منطق و اعتدال نه بر اساس تندروی انجام می دهد.
وی با تاکید بر اینکه حزب اعتدال و توسعه باید تلاش کند در انتخابات پیش رو وفاق و همدلی میان اعضای خود، دیگر احزاب سیاسی و عموم جامعه برقرار کند، افزود: آنچه که باعث موفقیت دولت یازدهم شده است، وجود وفاق همگانی در چارچوب یک مجموعه سیاسی متحدالشکل نه متحدالفکر است.
** تولایی: فعالیت های سیاسی را باید به شخصیت های حقوقی بسپاریم
در این مراسم محمدحسن تولایی عضو شورای مرکزی و رئیس شورای استان تهران حزب اعتدال و توسعه نیز با تاکید بر اینکه کادرسازی و آموزش در راس اقدامات حزبی قرار دارد گفت: یک حزب باید بتواند مجموعه ای زاینده از نیروهای انسانی متعهد داشته باشد و بتواند با آموزش های سیاسی، عقیدتی و فرهنگی آن ها را ارتقا دهد.
وی افزود: یک حزب و دفاتر آن در مناطق و بخش های مختلف کشور باید شناسایی تنگناها و مشکلات مناطق را در دستور کار خود قرار دهند.
این عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه با تاکید بر اینکه دارا بودن انسجام تشکیلاتی از جمله اهداف حزب اعتدال و توسعه است، اظهار کرد: چنانکه در حزب از انسجام تشکیلاتی برخوردار باشیم می توانیم با فراخوان نیروهای مومن و مستعد خود و به خدمت گرفتن آن ها با حداکثر توان، به نظام در راه رسیدن به اهداف خود کمک کند. همچنین با انسجام تشکیلاتی می توان در شرایطی که دشمن برای ما نقشه های شومی طراحی می کند، با سربلندی از آزمایش ها و بحران ها خارج شویم.
تولایی با اشاره به فعالیت 17 ساله حزب اعتدال و توسعه خاطر نشان کرد: حزب اعتدال و توسعه هنوز در مراحل اولیه خود قرار دارد و این حزب در طول 17 سال گذشته از عمر خود به دلیل برخی از مشکلات موجود، تصمیم گرفته است که فعالیت های اصلی خود را روی مسائل اساسی کشور متمرکز کند.
رئیس شورای استان تهران حزب اعتدال و توسعه، دلیل این اتفاقات را حضور نداشتن حزب در جامعه دانست و افزود: همه شاهد بودید که برخی ها با سوء استفاده از جایگاه مقدس نمایندگی مجلس، با زیرپا گذاشتن قواعد بدیهی اخلاقی و شرعی، جمعی از فرزندان صدیق این انقلاب را مورد توهین و تهمت ها قرار دادند.
وی ادامه داد: این رویدادها بسیار تاسف بار بود، اما تاسف بارتر اینکه این افراد چون در قالب حزبی فعالیت نمی کنند، هیچ جریان یا گروهی مسئولیت صحبت های آنان را به عهده نمی گیرد و زمانی که از مجلس فائق شوند، به آسانی فراموش می شوند. این در حالی است که در چارچوب حزبی، پیش و بیش از افراد، این احزاب هستند که نگران از عواقب موضع گیری های ناصواب اعضای خود و تاثیر آن بر آینده خود هستند لذا مراقبت می کنند تا مواضع اعلامی در فرآیندی عقلایی تر تدوین و ارائه شوند.
وی با تاکید بر لزوم تبدیل شخصیت حقیقی افراد به شخصیتی حقوقی خاطرنشان کرد: باید در جامعه همواره به دنبال تبدیل شخصیت های حقیقی به شخصیت حقوقی باشیم.
گردهمایی توجیهی حزب اعتدال و توسعه در استان تهران عصر چهارشنبه با حضور جمعی از اعضای شورای مرکزی و شورای موقت استان تهران این حزب برگزار شد. هدف از برگزاری این گردهمایی آشنایی اعضا و هواداران جدید حزب اعتدال و توسعه در استان تهران با ساختار، دیدگاه ها و برنامه های این حزب بود.
عیرضا مختاری
۱۳۹۴-۰۹-۱۴ ۱۲:۵۵:۲۹
با سلام به گفته آقای بانک "در میان این دو سو، مجموعه ای نیز وجود دارد که به هیچ وجه به حرکت های افراط گرایانه و تندروی علاقه ای ندارد". به نظر من در شرایط فعلی مملکت وهمچنان که در انتخابات هم مردم با هوشمندی نشان دادند خواستار اعتدال و همزمان توسعه هستند بنابراین حزب اعتدال وتوسعه میتواند بسرعت از دوسو هم یار گیری کند.مهندسی مهار تورم اگر چه برای مردم فشار بود ولی به دلیل منطق دور نگر همراهی کردند.نیاز است صحبت ها مغز دارتر ودرعین حال نفوذ پذیر باشد.