در نشست صمیمی حزب اعتدال و توسعه با نمایندگان مجلس دهم مطرح شد؛

نوبخت: مردم اگر ببینند در سایه تعاون توانسته‌ایم مشکلاتشان را حل کنیم رضایت خود را در ادوار آینده هم به ما نشان خواهند داد

تعیُّن بهتر و مشخص‌تر همکاری جریان‌های مختلف سیاسی در انتخابات سال 1394 بود
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۱:۴۳
Share/Save/Bookmark
دکتر محمدباقر نوبخت با تاکید بر ضرورت همراهی و همکاری جریان های سیاسی کشور گفت: «تعیُّن بهتر و مشخص‌تر همکاری جریان‌های مختلف سیاسی در انتخابات سال 1394 بود (انتخابات همزمان مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری) و این تجربه میوه و ثمره خود را داد».
 
دبیر کل حزب اعتدال و توسعه با اشاره به اینکه می توان آرمان ملی توسعه را مشروط به استفاده از همه ظرفیت‌های کشور کرد از ضرورت همکاری و همراهی جریان‌های مختلف سیاسی سخن گفت و تصریح کرد: «در انتخابات سال 94 این تجربه میوه خود را داد و مجلس می‌تواند با چارچوب موسع‌تری در قالب فراکسیون امید شکل بگیرد».
 
دکتر محمدباقر نوبخت شامگاه سه شنبه 29 اردیبهشت‌ماه 1395، در نشست صمیمی حزب اعتدال و توسعه با نمایندگان منتخب مردم در مجلس دهم و اعضای شورای مرکزی این حزب در تهران و شهرستان‌ها در سالن اجلاس سران با اشاره به سابقه حزب اعتدال و توسعه اظهار کرد: «حزب اعتدال و توسعه در شرایطی به‌وجود آمد که می‌خواست یک تفکر جدید را تجربه کند که به نظر اعضای این حزب برای دستیابی به مهم‌ترین آرمان کشور یعنی توسعه، نیازمند آن هستیم».

وی افزود: «عنصر توسعه با تجهیز منابع دست یافتنی است، اما این منابع تنها در اختیار یکی از دو جریان (سیاسی) قوی و رایج – به تنهایی- نیست و می‌توانیم به آرمان ملی توسعه دست یابیم مشروط به اینکه از ظرفیت‌های همه گروه‌ها و سلایق سیاسی کشور استفاده کنیم».

دبیرکل حزب اعتدال و توسعه با تاکید بر ضرورت همراهی و همکاری جریان‌های سیاسی کشور گفت: «تعیُّن بهتر و مشخص‌تر همکاری جریان‌های مختلف سیاسی در انتخابات سال 1394 بود (انتخابات همزمان مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری) و این تجربه میوه و ثمره خود را داد و مجلس دهم مولود آن همکاری است. خوشبختانه هم جریان اصلاح طلبی، هم اصولگرایی و هم اعتدالیون به مجلس راه پیدا کردند و ائتلاف امید مورد عنایت جامعه قرار گرفت و مجلس نیز می‌تواند در چارچوب ائتلافی که پیش از مجلس شکل گرفته بود، حرکت کند».

معاون رییس جمهوری و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور افزود: «واقعا برای دولت به معنی دولت، انگیزه‌ای که وارد جریانات مجلس شود، وجود ندارد، مجلس فرهنگ سازمانی خودش را دارد. کسانی که با ذات و هویت تقنینی آشنا هستند، می‌دانند که اگر از بیرون کسانی تلاش کنند مجلس را آن‌سان که خود می‌خواهند، شکل دهند یک نوع تلاش غیر موفق است. به همین جهت، دولت به هیچ وجه قصد چنین دخالتی را ندارد. واقعا به این تفکیک و استقلال قوا به ویژه درباره قوه مقننه اذعان دارد و عامل است».

نوبخت با اشاره به لزوم همگرایی و ائتلاف سازنده در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: «چیزی که آزموده شد و نتیجه مثبت داد چرا در مجلس هم تکرار نشود؟ مجلس هم می‌تواند با همین چارچوب فراکسیون امید با اجزا و اضلاع بیشتر شکل بگیرد. حتی دوستانی که آن موقع هم در مجموعه این ائتلاف حضور نداشتند می‌توانند به این جمع بپیوندند و در واقع می‌‌توان انتظار داشت، در چارچوب همین فراکسیون امید که می‌تواند موسع‌تر و کامل‌تر شود، رقابت‌ها شکل بگیرد. از این جهت دولت علاقمند است در همین چارچوبی که شکل گرفته، به صورت دموکراتیک، رقابت‌ها انجام شود. هر چه نتیجه بود همه باید به آن احترام بگذاریم ضمن اینکه از انشقاق و تفرّق به دور خواهیم بود».

دبیرکل حزب اعتدال و توسعه ادامه داد: «من خیلی با صراحت و صداقت با شما سخن می‌گویم. امیدوارم شهادت آقای دکتر لاریجانی را نسبت به من یک شهادت صریح تلقی کنید، زیرا ایشان مستغنی از این مطالب بودند...».
 "علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی که به این نشست دعوت شده بود پیش از سخنان سخنگوی دولت، با تعریف از محمدباقر نوبخت او را از شخصیت‌های تاثیرگذار در همدلی و همراهی دولت و مجلس و برخوردار از اخلاق نیکو دانست".

عضو موسس حزب اعتدال و توسعه با بیان اینکه نمایندگان به خوبی می‌توانند مسائل مربوط به مجلس را رفع کنند، اظهار کرد: «آرزو می‌کنم که بتوانیم بعد از شکل‌گیری و رسمیت مجلس با همان ساختار داخلی خود، جلسات کارشناسی دقیق‌تری تشکیل دهیم و درباره موضوعات و مباحث به صورت جدی تدقیق و رایزنی کنیم و با توجه به تقسیم اختیارات و مسئولیت‌ها و قدرت در دولت و مجلس با همکاری، معضلات کشور را حل کنیم. ما معتقدیم افراد کارشناسی در مجلس حضور دارند که می‌‌توانند مسائل مربوط به آن را حل کرده و مجلس را اداره کنند و ضرورتی ندارد چه از درون دولت و چه از درون حزب اعتدال و توسعه دخالتی در این زمینه صورت گیرد».

سخمگوی دولت در پایان ضمن ابراز امیدواری نسبت به حل مشکلات مردم با ایجاد تعاون و همکاری بین مجلس و دولت، گفت: «مردم وقتی ببینند که به آن‌ها خدمت می‌کنیم و در سایه این تعاون توانسته‌ایم مشکلاتشان را حل کنیم، علی‌رغم تاثیر جریانات سیاسی، رضایت خود را در ادوار آینده هم به ما نشان خواهند داد. کسانی که به دفعات توفیق تایید مردم را گرفته‌اند شهادت می‌دهند اگر برای مردم خدمت کنند مردم در هیچ شرایطی خادمان خود را فراموش نخواهند کرد و در کنار این، لبخند رضایت را بر لبان مقام معظم رهبری خواهیم داشت و در عرصه‌های جهانی هم موجبات سرافرازی فراهم خواهد شد».

نشست حزب اعتدال و توسعه شامگاه سه شنبه در سالن آمفی تئاتر اجلاس سران با حضور چهره‌هایی همچون علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت و دبیرکل و موسس حزب اعتدال و توسعه به همراه محمدرضا عارف رییس فراکسیون امید مجلس دهم و نیز علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی، فاطمه هاشمی و جمعی از نمایندگان منتخب مردم در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
کد مطلب: 65